Het kopen van de juiste vloer kan soms een hele uitdaging zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel opties en ook ontzettend veel aanbieders. Het kiezen van een vloer is ook niet een tijdelijke oplossing. Als de vloer er namelijk inlicht gaat deze over het algemeen er niet meer uit of het wordt tijd dat deze vervangen moet worden. Het is daarom goed om na te denken over welke keuze je maakt. Laat je daarom adviseren door een expert zoals de experts van laminaatenparket.nl die naast de webshop ook zeven echte winkels in Nederland hebben. 

PVC vloeren

PVC vloeren zijn zeer duurzaam. Door het kunststof wat gebruikt wordt in PVC gaan vloeren langer mee en hebben ze minder onderhoud nodig. PVC is uitstekend materiaal om warmte te absorberen, geluiddempend en hebben een lange levensduur. Tegenwoordig zijn deze vloeren van dusdanige kwaliteit dat ze niet meer van hout te onderscheiden zijn. Het prijsverschil is ook niet behoorlijk dus het is daarom een goede overweging om over na te denken. 

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn onwijs populair. Door de bepaalde manier van leggen ontstaat er een onwijs gaaf patroon in de vloer. Voorheen werden deze vloeren voornamelijk met eiken gelegd wat behoorlijk in de kosten kan lopen. Tegenwoordig kun je deze vloer ook verkrijgen in laminaat, pvc of parket. Visgraat vloer is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en ook verschillende kleuren. De prijzen beginnen al vanaf 26,95 per m2. 

Laminaat vloeren

Laminaat blijft de meest gebruikte vloersoort in woning. Dit komt omdat de prijs vaak lager ligt dan andere vloeren en het eenvoudig te leggen is. Hierdoor kun je flink geld besparen. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kleuren maar ook afmetingen. Wil je iets unieks in je woning? Kies van voor een betonlook laminaat. Deze vloer is bijna niet van echt beton te onderscheiden en valt zeker op! Je kunt kiezen voor een moderne look maar ook een industriële betonlook is ontzettend gaaf. 

Alle benodigdheden

Naast vloeren heeft laminaatenparket.nl alle benodigdheden voor je vloer online en in winkel verkrijgbaar. Wanneer je een vloer gaat leggen is het altijd nodig om een ondervloer te leggen. Dit zorgt voor isolatie, dempt geluid en zorgt dat de vloer langer mee gaat. Afhankelijk van de ondergrond, de vloer en wat voor woning je woont is een specifieke ondervloer belangrijk. Laat je daarom ook bij het kiezen van een ondervloer adviseren. Naast ondervloeren kun je ook terecht voor plinten en profielen, wax, olie en lak maar ook onderhoud en het schoonmaken van de vloer. 

Ga jij een nieuwe vloer uitzoeken? Kijk dan even online of in één van de zeven winkels van laminaatenparket.nl

Categorieën: Nieuws