Heb jij ook altijd een tas bij je? Ik wel! Alle spullen die ik maar denk nodig te hebben zitten er in. Van lippenbalsem tot maandverband tot autosleutels tot … je kunt het zo gek niet bedenken. Als je altijd met een tas loopt, kun je er maar beter voor zorgen dat je met een mooie tas loopt. Een Cowboysbag bij Brandfield bijvoorbeeld. De stoere tassen van Cowboysbag bij Brandfield passen altijd, bij iedere outfit. En voor de zekerheid koop je een Cowboysbag bij Brandfield in verschillende maten en kleuren. Zo weet je helemaal zeker dat je altijd goed voor de dag komt. Cowboysbag bij Brandfield is een schitterend Nederlands merk dat zeker opvalt.
Cowboysbag bij Brandfield

Cowboysbag bij Brandfield is een stoer merk

Maar waar aan kun je nou zien dat het een stoer merk is? Natuurlijk begint het al bij de naam: Cowboysbag bij Brandfield. Die heeft niets met het Wilde Westen van Amerika te maken (het merk komt gewoon uit Amsterdam), maar alles met de materialen die worden gebruikt. Denk dan aan geschuurd leer in veel variaties. Door gebruik te maken van leer is iedere tas uniek. En dat geeft nou net die stoere uitstraling. Door het leer past deze tas altijd bij iedere outfit, dat is met tassen van textiel wel anders. Je hoeft dus, als je dat zou willen, maar één goede tas aan te schaffen. Door het gebruik wordt deze steeds doorleefder en mooier.

Cowboysbag bij Brandfield is er voor alle gelegenheden

Ga je lekker een dagje shoppen? Wil je eens een andere luiertas? Ben je toe aan een nieuwe portemonnee? Cowboysbag bij Brandfield staat voor je klaar. Wist je dat deze tassen en portemonnees ook voor mannen goed te gebruiken zijn? Zij zullen misschien geen lippenbalsem en maandverband meezeulen, maar er zijn ook laptoptassen en sporttassen van dit merk beschikbaar. Zo komen we allemaal, mannen en vrouwen, goed voor de dag.

Cowboysbag bij Brandfield voor mee naar je werk

Als je iedere dag op de fiets naar je werk gaat, dan wil je wel zeker weten dat je laptop en je papieren een ritje door het Nederlandse weer overleven. Cowboysbag bij Brandfield is dan ook weer hét merk voor jou. De tassen zijn dus gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit leer. En dat lekt niet. Een regenbuitje op z’n tijd is helemaal niet erg, deze tassen worden ook daar alleen maar nog mooier van. Je ziet het, dit is een échte must have!

Categorieën: Nieuws