Een elektrische fiets voor dames kan je net dat zetje in de rug geven dat je af en toe kunt gebruiken. Want wij dames nemen altijd teveel mee op de fiets. Kinderen, boodschappen, de hond… Noem maar op. Een elektrische fiets voor dames zorgt ervoor dat je ook met veel gewicht aan en op je fiets toch makkelijk je bestemming bereikt. En ondertussen kan je nog liedjes zingen met je kinderen. Want een elektrische fiets voor dames zorgt dat je niet meer uitgeput en buiten adem, met het zweet op je hoofd aan het trappen bent. Iedere trap die je nu geeft heeft meer resultaat, dankzij de elektrische ondersteuning.

Een elektrische fiets voor dames, maar heren mogen er soms ook op

Het grootste verschil tussen een fiets voor dames en een fiets voor heren is de stang. Wie dat ooit bedacht heeft? Maar goed, die stang is ook bij een elektrische fiets voor dames niet aanwezig, of eigenlijk loopt ‘ie anders. Er is zelfs een elektrische fiets voor dames met een extra verlaagde instap. De dames die wat minder lenig zijn, kunnen dan alsnog lekker op de fiets stappen zonder halsbrekende toeren uit te hoeven halen. Deze fiets is natuurlijk ook uitermate geschikt voor de wat strammere heren.
Elektrische fiets voor dames

Een elektrische fiets voor dames waar ook je kinderen plezier van hebben

Als je kinderen hebt, dan weet je het: fietsen en helemaal het op- en afstappen is een crime. Je moet je fiets in balans zien te houden en ondertussen moet je je kinderen in hun zitjes hijsen en vastzetten. Een elektrische fiets voor dames met een bak is dan ideaal. Het is dus eigenlijk een elektrische bakfiets. Deze fiets staat zó stabiel dat je kinderen zelf in de bak kunnen klimmen. En omdat ze wat lager zitten dan jij, wordt je uitzicht niet belemmerd.

Een elektrische fiets voor dames, maar welke dan?

Welke elektrische fiets voor dames je kiest hangt helemaal af van wat jij er mee wilt doen. Wil je je kinderen erop naar school brengen? Wil je fijne fietstochten maken in de natuur? Of wil je een heerlijke stadsfiets? De keuze is echt reuze. Vul daarom de keuzehulp in op de website, je weet dan in ieder geval in welke richting je moet gaan denken. Je kunt ook altijd, in een van de winkels, een proefritje maken. Je weet dan zeker dat de door jou gekozen fiets echt bij jou past.

Categorieën: Nieuws