Je ziet tegenwoordig overal LED Spotjes. De oude, vertrouwde halogeen en andersoortige spotjes zijn gewoon niet meer verkrijgbaar. En dat is niet voor niets. LED Spots – BES LED zijn namelijk enorm energiezuinig en verkrijgbaar in ontzettend veel varianten. Je hebt LED Spots – BES LED voor in de badkamer, voor buiten, inbouw, opbouw, kantelbaar en dimbaar. Je kunt met LED Spots – BES LED alle kanten op. En dat is goed om te weten. Als je LED spots nodig hebt, ben je bij BES LED aan het juiste adres. Zij hebben alle soorten, kleuren en maten op voorraad en ook het schakelmateriaal, de dimmers en alle andere benodigdheden bestel je gewoon online. Je hoeft er niet eens de deur voor uit!

LED Spots – BES LED voor in de badkamer

Als je je badkamer gaat verbouwen, dan zul je je vooral focussen op de tegels, het sanitair en je nieuwe badtextiel. Verlichting is toch vaak een "ondergeschoven kindje". Dat wordt vergeten. Terwijl juist in de badkamer verlichting extra belangrijk is. Je wilt immers goed kunnen zien hoe je je make-up moet aanbrengen, of je niet teveel van je wenkbrauwen epileert en ook voor het schoonmaken is goed licht belangrijk. Verbouw je je badkamer? Maak dan een globale indeling op papier en teken er direct een lichtplan in. Met LED Spots – BES LED die speciaal geschikt zijn voor natte ruimtes.

Spotjes in de trap

Iedereen, ik ook, denkt bij spotjes altijd aan spotjes in of aan het plafond. Maar er zijn ook LED Spots – BES LED verkrijgbaar die perfect zijn voor het inbouwen in de vloer. Je kunt deze bijvoorbeeld op iedere andere traptrede inbouwen. Zo heb je strijklicht op de trap, dat is wel zo veilig. Je kunt dan veilig de trap op en af, dat is extra belangrijk als je toilet beneden gesitueerd is en je slaapkamer boven.

Licht je kunstwerk uit

De standaard spotjes van vroeger bestaan eigenlijk niet meer. Maar met LED Spots – BES LED kun je een opbouwrail aanschaffen waar je een of meerdere spots op kunt bevestigen. Deze railspots zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Zo kun je het kunstwerk aan je muur echt goed uitlichten. Het kunstwerk, of dat nu een stuk van museumkwaliteit is of een tekening van je kind, is dan goed te zien. Door de LED-verlichting zal het niet gaan verkleuren. De LED-verlichting wordt niet heet en zal het kunstwerk dus ook niet beschadigen. Kijk gewoon eens op de site naar alle verschillende mogelijkheden!

Categorieën: Nieuws